Kvinna med solglasögon som kör bil

Olofsson Auto

Våra varumärken

Vi säljer nya och begagnade fordon från några av världen bästa och mest efterfrågade varumärken.

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz har en lång och gedigen historia. Märkets historia sträcker sig ända tillbaka till tidigt 1900-tal då Gottleib Daimler och Carl Benz tillsammans framställde ett av dåtidens mest välutvecklade motorfordon.

Se alla Mercedes-Benz personbilar >

Se alla Mercedes-Benz transportbila >

Mercedes-Benz EQE sedan hos bilfirma i Norrköping

Brabus

Enastående acceleration och kraft med motoroptimering som tar din körupplevelse till nya höjder. Unika karosseridelar och en aggressiv design som garanterat vänder huvuden. Njut av en skräddarsydd interiör med högkvalitativa material och avancerad teknologi för maximal komfort och stil.

Designa din dröm bil hos oss >

Designa din egna BRABUS Mercedes i Sverige

SUZUKI

Suzuki fokuserar på dig och dina behov. Sedan det första motorfordonet producerades av Suzuki 1952 har hög kvalitet och problemfri användning legat i fokus. Med moderna och avancerade säkerhetssystem för en trygg och säker bilresa.

Se alla Suzuki personbilar >

Suzuki Across sverigepremiär

RAM

Med en RAM kan du uppleva alla livets äventyr och utmana det vanliga. Vi på Hedin ser till att hitta den rätta modellen för dig – det är bara att berätta vad du vill ha, så finner vi en matchning för dig.

Se alla RAM pick ups >

Röd RAM som kör ner för trappa

ISUZU

Det ständigt ökande efterfrågan av pålitliga transportfordon och ett allt ökande fokus bland företag att ta miljömässigt hållbara initiativ.
Denna utmaning passar Isuzu perfekt.

Se alla Isuzui transportbilar >

Isuzu DMax transportbil hos Olofsson Auto