Olofsson Autos bilhall och verkstadslokaler i Norrköping

Om oss

Nöjda kunder är ledordet för Olofsson Auto och vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder bästa tänkbara service. Vi finns i Norrköping och hos oss finner ni försäljning av samt serviceverkstad för Mercedes-Benz och Isuzu Pick-ups.

Olofsson Auto AB

Då vi enligt vår mening har några av marknadens bästa produkter tycker vi också att det är viktigt att kunden känner sig upp-märksammad. För att lyckas är det viktigt att vi visar vår professionalism både under och efter du som kund gjort ditt köp. Olofsson Auto vill att våra kunder ska känna sig trygga när de köper sin bil hos oss!

Vi på Olofsson Auto ger våra anställda kontinuerlig utbildning inom respektive märke eftersom vi anser de säkerställer kvaliteten på det arbete som de utför. Olofsson Auto är stolta över att kunna erbjuda våra kunder både försäljning av fordon, reparationer samt tillbehörsförsäljning.

På vår anläggning i Norrköping finns både en auktoriserad serviceverkstad samt en reservdelar- / tillbehörshop där du som kund enkelt kan köpa allt från torkarblad till konfektionsvaror. Finns inte varan du söker i lager, beställer vi den åt dig. Vi samarbetar även med en auktoriserad skadeverkstad där du som kund lämnar in bilen hos oss och skadeverkstaden sköter resten.

Välkommen till din återförsäljare av Mercedes-Benz och Isuzu Pick-Ups

Olofsson Auto är ISO 9001 certifierade samt medlemmar i MRF – Motorbranschens Riksförbund.

Vår historia

2016

Charles Olofsson tar över posten som VD och Olofsson Auto prisas som Årets Återförsäljare för Service & Parts Mercedes-Benz personbilar.

2012

Olofsson Auto prisas som Årets Återförsäljare för Mercedes-Benz personbilar.

2007

Olofsson Auto blir återförsäljare för Isuzu Pick-up.

2003

Olofsson Auto expanderar och uppför en helt ny bilhall i anslutning till den gamla.

2001

Auto Importen blir återförsäljare för Mercedes-Benz och byter då namn till Olofsson Auto.

1992

Auto Importen blir återförsäljare för Harley-Davidson.

1991

Auto Importen blir återförsäljare för Chrysler, Dodge och Jeep.

1989

Auto Importen expanderar och flyttar till nya lokaler på Navestadsgatan 41.

1976

Pelle Olofsson startar Auto Importen på Källvindsgatan i Norrköping. Då importerade och sålde bolaget amerikanska bilar.