Om oss

/Om oss

Om Olofsson Auto

Nöjda kunder är ledordet för Olofsson Auto och vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder bästa tänkbara service. Vi finns i Norrköping och hos oss finner ni försäljning av samt serviceverkstad för Mercedes-Benz, Isuzu Pick-ups samt Harley-Davidson.

Vilka vi är

Då vi enligt vår mening har några av marknadens bästa produkter tycker vi också att det är viktigt att kunden känner sig upp-märksammad. För att lyckas är det viktigt att vi visar vår professionalism både under och efter du som kund gjort ditt köp. Olofsson Auto vill att våra kunder ska känna sig trygga när de köper sin bil hos oss!

Vi på Olofsson Auto ger våra anställda kontinuerlig utbildning inom respektive märke eftersom vi anser de säkerställer kvaliteten på det arbete som de utför.

Olofsson Auto är stolta över att kunna erbjuda våra kunder både försäljning av fordon, reparationer samt tillbehörsförsäljning. På vår anläggning i Norrköping finns både en auktoriserad serviceverkstad samt en reservdelar- / tillbehörshop där du som kund enkelt kan köpa allt från torkarblad till konfektionsvaror. Finns inte varan du söker i lager, beställer vi den åt dig. Vi samarbetar även med en auktoriserad skadeverkstad där du som kund lämnar in bilen hos oss och skadeverkstaden sköter resten.

Olofsson Auto är ISO 9001 certifierade samt medlemmar i MRF – Motorbranschens Riksförbund.

Historia