Hur kan vi hjälpa dig?

Vi på Olofsson Auto är redo att besvara dina frågor. Vad behöver du hjälp med?

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi på Olofsson Auto är redo att besvara dina frågor. Vad behöver du hjälp med?

Senast inkomna bilar

Olofsson Auto

Din återförsäljare av Mercedes-Benz, Suzuki, Isuzu & RAM i Norrköping

Olofsson Auto är din återförsäljare av Mercedes-Benz, Isuzu och Suzuki i Norrköping. Hos oss hittar du både begagnade och nya bilar till försäljning. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga service och finna din drömbil. Kontakta oss redan idag då hjälper vi dig att hitta rätt bil.

Mercedes-Benz Logo
Suzuki-logo
Isuzu Logo
RAM Logo

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz är ett bilmärke med lång och gedigen historia som sträcker sig ända tillbaka till tidigt 1900-tal. Gottleib Daimler och Carl Benz framställde ett av dåtidens mest välutvecklade fordon som än idag representerar moderna, innovativa bilar av hög kvalitet och bästa prestanda.

Suzuki

Suzuki fokuserar främst på dina behov och på att göra din vardag med bil enklare. Japansk kvalitet som garanterar hög driftsäkerhet och minimalt med krångel. Suzuki har ett brett utbud av bilmodeller, från kompakta bilar till rymliga SUV:ar som täcker alla behov. Avancerad teknik och en mängd säkerhetsfunktioner gör dig bekväm och trygg bakom ratten.

Isuzu

Isuzu är en av världens största tillverkare av transportfordon och kännetecknas av pålitliga fordon för företag och privatpersoner. Isuzu är världens största tillverkare av dieselmotorer och ligger i framkant när det gäller produktutveckling av miljömässigt hållbara transportbilar.

RAM

Ram är ett varumärke som står för styrka, kraft och förmåga i pickupvärlden. Ram-produkterna utmanar det normala och överträffar vardagen och är byggda med ett mål: inga kompromisser! Enastående prestanda, teknik och säkerhet, samtidigt som den levererar extraordinär komfort, lyx och häpnadsväckande stil. Var unik och välj din best.

Alltid hos Olofsson Auto


Alltid ett stort utbud av nya och begagnade person- och transportbilar på lager.

Auktoriserad serviceverkstad för Mercedes-Benz, Suzuki och Isuzu Pick-ups.

Nöjda kunder är ledordet för Olofsson Auto och vi strävar alltid efter att erbjuda bästa service.

Nyheter och kampanjer

Se alla kampanjer

2024-05-30

Länge leve småbilen

Länge leve småbilen! Premiär i maj för nya generationen Swift Vill du veta mer...

2024-02-19

Upplev EQE 350 Sedan...

Upplev känslan av elegans. Nu kan du privatleasa två av våra helt eldrivna modeller till kampanjpris!

2024-02-19

Kampanj på privatleasing

Upplev känslan av elegans. Nu kan du privatleasa två av våra helt eldrivna modeller till kampanjpris!

Mercedes-Benz CLA klass

En trygg bilaffär

Olofsson Auto har i vår mening några av marknadens bästa produkter och vi tycker det är viktigt att våra kunder känner sig uppmärksammade och nöjda. För att lyckas med det är det viktigt att vi visar vår professionalism både under och efter att du som kund gjort ditt bilköp hos oss.

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga när de köper sin bil hos oss! Därför ges våra anställda kontinuerlig utbildning inom respektive bilmärke så att vi kan säkerställa kvaliteten på det arbete de utför. Vi är stolta att kunna erbjuda våra kunder professionell och trygg försäljning av fordon, säkra reparationer samt försäljning av tillbehör av hög kvalitet.

Går du in tankarna att köpa ny bil kan du vända dig till oss för tips och provkörning.