eSprinter eldriven transportbil från Mercedes-Benz

Serviceverkstad transportbilar

Upp till 30 års Mobilitetsgaranti med 24/7 service.

Visste du att din Mercedes-Benz Transportbil har upp till 30 års mobilitetsgaranti om du ger din bil service hos en auktoriserad Mercedes-Benz verkstad och omfattas automatiskt av MobilioVan?! Detta är en unik lösning som säkerställer att du och ditt gods alltid kommer fram. MobilioVan gäller dygnet runt och över hela Europa.

Snabb leverans på

Originaldelar och tillbehör till transportbil

Vår avdelning för reservdelar är uppkopplad gentemot systemet för reservdelsleveranser inom Mercedes-Benz Europa. Detta innebär att vi snabbt kan lokalisera vart reservdelar finns och få ett besked om när vi kan ha dem på plats hos oss. Allt för att din bil snart ska rulla ute på vägarna igen.

Vi kan även hjälpa dig att beställa och montera Mercedes-Benz original tillbehör på din bil. Allt för att bilen ska fylla dina behov och göra den mer ändamålsenlig.

Serviceavtal? Inga problem.

Hos oss kan du alltid serva din Mercedes-Benz transportbil, har du dessutom serviceavtal kostar servicetillfället ingenting. Ett serviceavtal tecknat hos en annan Mercedes-Benz återförsäljare gäller även hos oss. 

Din Mercedes-Benz är alltid uppkopplad.

Om du har en nyare modell av Mercedes-Benz Vito eller Sprinter som är uppkopplad via Mercedes PRO Connect kan vi se den på avstånd. Detta innebär att om bilen lämnar felmeddelande kan vi enkelt koppla upp oss gentemot bilen för att få mer information om vad som kan vara fel.

 Är din bil inte uppkopplad än? Ingen fara, kom förbi ovh prata med någon av våra transportbilssäljare eller servicerådgivare så hjälper de dig att koppla upp din bil.

Rutbyten

Vårt mål är att kunna ge våra kunder bästa tänkbara service. Du ska därför inte behöva åka till någon annan leverantör för att få de små sakerna åtgärdade. Vi utför reparation av rutor och rutbyten i de fall rutan inte går att reparera. Efter bytet testkör vi alla bilens system.