Om Olofsson Auto

Kundnöjdhet är ledordet hos Olofsson Auto, vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder bästa tänkbara service. Vi finns i Norrköping och är auktoriserade återförsäljare samt serviceverkstad för Mercedes-Benz, Isuzu Pick-ups samt Harley-Davidson.

Vilka vi är

Utöver att vi säljer några av marknadens bästa produkter anser vi också att kunden ska känna sig uppmärksammad. För att lyckas med detta är det viktigt att visa vår professionalism både under och efter du som kund gjort ditt köp. Olofsson Auto vill att våra kunder ska känna sig trygga när de köper sin bil hos oss!

Samtliga anställda hos Olofsson Auto får kontinuerlig utbildning inom respektive märke, vi anser att dessa utbildningar är mycket viktiga eftersom de säkerställer kvaliteten på det arbete som de utför.

Olofsson Auto är stolta över att kunna erbjuda våra kunder full service med både försäljning, reparationer och tillbehörsförsäljning. På vår anläggning i Norrköping finns auktoriserad serviceverkstad samt en reservdelar- / tillbehörshop där du som kund kan köpa allt från torkar-blad till konfektionsvaror. Vi samarbetar även med en auktoriserad skadeverkstad där du som kund lämnar in bilen till oss och vi sköter resten.

Olofsson Auto är ISO 9001 certifierade samt medlemmar i MRF – Motorbranschens Riksförbund.

Historia