Tjänstebilar

//Tjänstebilar

Mercedes-Benz Tjänstebilar

Nu har Olofsson Auto glädjen att erbjuda er som företagare visning av vårt modellprogram på plats hos er. Allt för att ni ska spara tid och kunna provköra och känna på våra produkter i lugn och ro. Kontakta vår FleetEdition säljare och boka en tid!

Tjänstebilar hos Olofsson Auto

Nu har Olofsson Auto glädjen att erbjuda er som företagare visning av vårt modellprogram på plats hos er. Allt för att ni ska spara tid och kunna provköra och känna på våra produkter i lugn och ro. Kontakta vår Fleetsäljare och boka en tid!

Mercedes-Benz är idag ett av världens mest kända bilmärken. De flesta igen deras stjärna oavsett om de kör dess bilar eller inte. Under de senaste åren har Mercedes-Benz tagit ett rejält grepp om deras produktportfölj, med en djärvare design och många nya bilmodeller har fler förare i Sverige har fått upp ögonen för varumärket Mercedes-Benz.

På denna sida har vi samlat information om FleetEdition, Mercedes-Benz specialpaketerade tjänstebilar riktade specifikt mot företag. Dessa bilar är nettoprissatta, enbart för juridiska personer och kan inte kombineras med ramavtal eller andra rabatter. Bland dessa finner ni några av Mercedes-Benz mest populära modeller som har fyllts med extra innehåll – alla utrustade med ett riktigt attraktivt pris!

Kontakta våra företagssäljare direkt!
Manfred Stober
Manfred Stober
011-36 95 78
070-606 95 78
manfred@olofssonauto.com
Christian Fiege
Christian Fiege
011-36 95 79
christian@olofssonauto.com