Trotsa vintern och se till att din bil rullar säkert och oavbrutet även på dåliga väglag. Hos våran auktoriserade Mercedes-Benz verkstad ser vi till att din bil, utan problem, klarar av vinterns alla påfrestningar. Kontrollera din bil så att du är medveten om att dina viktiga arbetsredskap rullar tryggt och säkert även under vintern.

Genom Mercedes-Benz orginaltillbehör ökar du både dina egna och bilens möjligheter. Det vill säga ett unikt utseende, bättre komfort och ökad säkerhet.

Vill du veta mer? Välkommen in till oss så berättar vi mer!

Har dina torkarblad blivit slitna eller är du bara mån om din bil och vill skydda den mot bland annat stenskott och stenskott? Att ha en box med extra lampor i bilen kan även det kännas som en trygghet under vintertid.

Satsa på Mercedes Benz original torkarblad anpassade för din transportbils bästa tänkbara sikt.

Stilstarka gummimattor som både är enkla att rengöra och medför ingen besvärlig lukt av gummi. Prisexempel: Vito 475 kr

Med hjälp av den lättarbetade lastrullen i hårdplast kan otympligt gods enkelt skjutas på lastbågen eller lastkrogen.

Denna box innehåller de extralampor du behöver ha till hands, glödlampor till såväl fram- som bak.

Skydda bilens sidor och underrede mot stänk och smuts – set om två, till fram respektive bakaxeln. Prisexempel Vito: Set fram 470 kr Set bak 505 kr

Med skyddande sätesöverdrag skapar du automatiskt en trevligare arbetsplats och erhåller dessutom ett bättre andrahandsvärde på din bil. Sätesöverdragen har perfekt passform, och är både tvättbara och skrynkelfria.

Kontakta oss

Ladda upp din bil

Fält markerade med en * är obligatoriska

Skicka förfrågan

Fält markerade med en * är obligatoriska

Boka provkörning

Fält markerade med en * är obligatoriska