Mercedes-Benz Tjänstebilar

Nu har Olofsson Auto glädjen att erbjuda er som företagare visning av vårt modellprogram på plats hos er. Allt för att ni ska spara tid och i lugn och ro kunna provköra och känna på våra produkter. Kontakta vår FleetEdition försäljare och boka en tid!

Tjänstebilar hos Olofsson Auto

Nu har Olofsson Auto glädjen att erbjuda er som företagare visning av vårt modellprogram på plats hos er. Allt för att ni ska spara tid och i lugn och ro kunna provköra och känna på våra produkter. Kontakta vår Fleetsäljare och boka en tid!

Mercedes-Benz är ett av världens mest kända bilmärken. Deras stjärna känner de flesta igen och har en uppfattning om, oavsett om de kör dess bilar eller inte. En del uppfattningar stämmer väl, andra behöver uppdateras. Sedan några år har Mercedes-Benz tagit ett rejält grepp om deras produktportfölj, något som tagits emot väl av kunderna. Djärvare design och nya bilar gör att fler förare i Sverige har fått upp ögonen för varumärket Mercedes-Benz. En sak har dock inte förändrats. Deras passion för att åstadkomma den perfekta bilen.

På denna sida finns information om FleetEdition, Mercedes-Benz specialpaketerade tjänstebilar riktade mot företag. Dessa bilar är nettoprissatta och enbart för juridiska personer och kan inte kombineras med ramavtal eller andra rabatter. Bland dessa finner ni några av Mercedes-Benz mest populära modeller som har fyllts med extra innehåll – alla utrustade med ett riktigt attraktivt pris!

Kontakta våra företagssäljare direkt!
Manfred Stober
Manfred Stober
011-36 95 78
070-606 95 78
manfred@olofssonauto.com
Christian Fiege
Christian Fiege
011-36 95 79
christian@olofssonauto.com