Mercedes–Benz: Boka Service

Mercedes-Benz står för kvalitet in i minsta detalj. I din bil sitter till exempel några av världens mest avancerade styr- och säkerhetssystem. Det kräver ett speciellt handlag och kunnande när du behöver serva eller reparera din bil.

logotyp mercedes benz

Auktoriserad Mercedes-Benz serviceverkstad hos Olofsson Auto

Att välja en auktoriserad Mercedes-Benz serviceverkstad är det bästa sättet att säkerställa att din bil fortsätter att leverera som en Mercedes-Benz. Olofsson Auto är auktoriserad verkstad för Mercedes-Benz person- samt transportbilar. Vi vet därför hur vi tar hand om din bil på bästa möjliga sätt!

Boka service i rutan nedan, eller kontakta oss för att boka en tid i vår serviceverkstad.

Innan du lämnar in bilen

  • Se till att servicebok, låsbultar, specialnycklar eller andra tillbehör som kan komma att behövas vid servicetillfället är framtagna och lättillgängliga.

  • Lämna in eventuell skadeanmälan, försäkringspapper, garantibevis etc.

  • Om bilen lämnas hos oss utanför våra ordinarie öppettider (i nyckelinkast eller i bilhallen) ska nycklarna märkas med registreringsnummer och kontaktuppgifter.

Boka service här

 

Mercedes-Benz Vägassistans, Service24H

Vår vägassistans gör att du kan känna dig säker på vägarna. Dygnet runt. Varje dag. Året om. Oavsett var du befinner dig, får du hjälp så att du kan fortsätta din resa så snart som möjligt.

Du kan förlita dig på oss vid situationer som en borttappad nyckel eller tankning med fel bränsle. Vi hjälper dig även vidare om bilen skadas så kraftigt genom yttre åverkan att den inte längre går att köra.

Exempel på situationer när du ska ringa till oss:
Vid tekniska fel garanteras du snabb hjälp om din bil inte går att köra vidare.

Internationellt: +46 8-644 62 76
Nationellt: 020 78 44 78